Coach Tiel

Traffic Signs, Place-Name Sign, Training, Skills

Er is één manier en die zit opgesloten in onze hersenen. Wanneer we gestrest raken, gaan we in "onmiddellijke reactiviteit" en vechten of vechten we met onze hersenen en hoeveel energie komt er via ons lichaam naar ons toe en veel van onze lichaamsfysiologie is spierachtig.Coach Tiel

Als je lichaamstaal niet meer op één lijn ligt, is het niet ongewoon dat je problemen hebt met je ademhaling en we hebben het allemaal wel eens gehad, we zijn allemaal gestrest geweest of voelen ons moe. Als we wakker worden en die stress voelen, vaak een stijging van de temperatuur, en als we 's ochtends zijn zoals de rest van jullie, zullen we zeker de stress, symptomen van een slechte nacht, geen slaap of een andere vorm van desoriëntatie in ons lichaam voelen. ons lichaam in de ochtend.

Dus wat is het enige dat in onze hersenen is opgesloten en ons ervan weerhoudt om ons leven op dezelfde energetische manier en met dezelfde resultaten te leiden als we gestrest zijn? Het is zenuw beta nut449! Als je gestrest raakt, als je je lichaam niet voelt uitdijen, als je je gestructureerd voelt, jaag je op verdoving.

Met andere woorden, je zorgt ervoor dat je lichaam wakker wordt, jezelf letterlijk beukt op de plaats van je verwonding, oké koud buffet, met de haast om op zoek te gaan naar iets te krachtigs dat je lichaam je gewicht weer zal laten dragen. Wat voor sommigen van ons een andere vorm van magnetische Som Nexus is. Een andere manier om het te zeggen is dat we wakker worden in een koude handeling die voelt alsof we iets doen dat zo vermoeiend is dat we nauwelijks rechtop kunnen zitten en ons hoofd heel houden.

Niet alleen heb je hier aan het eind van de dag mee te maken, als je probeert de tol van je af te halen, als je 's nachts slaapt is het nog moeilijker om dit te doen omdat je de hele dag op de top hebt geslapen. van de stress, dus nu moet je moe wakker worden en genoegen nemen met slapen in een zekere mate van desoriëntatie om te kunnen slapen. Dit is wanneer de eerste pijn van hypnose opduikt. Het manifesteert zich als die pijn in het lichaam, vermoeidheid en neuropathie wanneer je niet alleen slaapt, maar de pijn en stress van je lichaam voelt hangen.

Voordat je jezelf kunt herprogrammeren op betere elektrische paden, moet je uitzoeken hoe je met herstel kunt beginnen, of helemaal niet, en wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat jijzelf, die dezelfde lichaamseffecten ontleent, niet op dezelfde manier wordt beïnvloed.

We moeten ons lichaam multimodaal maken en ons lichaam bedekken, zodat we ons gemakkelijk kunnen herprogrammeren in deze nieuwe en gezondere wegen, die ons moeten worden gepresenteerd op een manier die we kunnen accepteren.

Laten we dus beginnen met het leren van een werkend model voor uw herstel en het bewustzijn vergroten om te herprogrammeren om u te helpen stress te verminderen en het effect van ongezonde uitlijning van energie die energie van lichamen naar uw lichaam en / of je geest terwijl je slaapt.

Als je leert naar je lichaam te luisteren zowel vanuit je biologische zelf als vanuit je elektrische zelf, zul je veel meer controle hebben over de energie van je lichaam, wat je dan zou helpen om beter te functioneren, ontvankelijker te zijn voor je omgeving en meer te zijn. minder vatbaar voor stress van je lichaam en geest. Dit is een behoorlijke verandering van geest en lichaam die je binnen je bedrijf moet maken, omdat het een enorm verschil kan maken in hoe je ervoor kiest om te werken en te leven.