craniosacraal therapie

Craniosacraal therapie

Hoe werkt het?

Alle grote moderne medische centra bevelen craniosacraal therapie aan. Het American College of Pain Medicine heeft craniosacraal therapie superintelligent gemaakt bij de grote jongens. Het National Institutes of Health (NIH) financiert nu beurzen voor klinische proeven om te bepalen of craniosacraal therapie pijn vermindert bij patiënten in de eerstelijnsgezondheidszorg.

De menselijke hersenen controleren zoveel lichaamsprocessen dat veel onderzoekers ervan overtuigd zijn dat een onevenwicht in de hersenfunctie verantwoordelijk is voor veel moderne ziekten. Met name het vermogen van de hersenen om zintuiglijke informatie te verwerken en pijnsignalen te produceren blijkt afhankelijk te zijn van een gecoördineerde wisselwerking tussen het centrale verwerkingscentrum in de frontale cortex en de zintuiglijke perifere vertakkingen.

Cranio-Sacraaltherapie is een methode die helpt om het samenspel tussen het centrale verwerkingssysteem en de zintuiglijke weg in evenwicht te brengen. Het is geen remedie tegen pijn op zich; maar wel een manier om pijn te verminderen of te elimineren. Het fysiologisch werkingsmechanisme van de craniosacraal therapie wordt gestuurd door de fysische weerstanden in de gewrichts effleurage, de effleurage is verdeeld in een buitenste en een buitenste laag. Zowel de patiënt als de therapeut worden er vaak toe overgehaald te geloven dat de buitenste laag van de effleurage verantwoordelijk is voor de pijn.

De therapeut maakt meestal zachte strijkingen met centimeters druk aan de buitenkant van het gewricht. Deze slag wordt gedaan met het patent door de huid, en de buitenste laag van de huid tussen deEvent.

Wat doet het?

De craniosacraal therapie techniek combineert fysiotherapie, therapeutische manipulatie, en geleide ontspanning om het gewricht te genezen beschikbare effleurage distresserende gewrichtsfuncties. De patiënt wordt in het kantoor gekoeld, zodat een verlies van lichaamstemperatuur niet tot bevriezing leidt. De behandeling wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde clinicus, meestal met ervaring in manuele manipulatie. De pijn wordt verminderd in de buitenste laag van de huid tussen de gewrichten, zodat de patiënt een normaal bestaan kan leiden zonder de pijn die hij vroeger had. De patiënt heeft meestal geen voorgeschiedenis van artritis, en een ontstoken gewricht kan een gewricht worden dat niet meer wil functioneren. Enkele van de uitwendige problemen die craniosacrale behandeling heeft opgehelderd zijn:

Ernst van de gewrichtspijn en gebruikelijk gebruik van het gewricht, zoals heuppijn, kniepijn en rugpijn.

Pijn in het gebied van het gewricht slijtage in andere gewrichtsgebieden, zoals pijn in de heup in het volgende gewricht.

Pijn in pijn en dergelijke kwalen.

Pijn in het gewricht die één of meer gewrichten in het lichaam omvat

Pijn in het gewricht aan de rechterheup.

Pijn aan de knie en binnenkant voet en aan beide kanten van dat gewricht.

Pijn in het gewricht bij de schouder die zelfs bloedvaten in andere gewrichtsspieren heeft doorgesneden die de levenskwaliteit van de persoon aantasten.

Pijn in de rug

Pijn aan de schouder die geen functie is van het gewricht zelf.

Pijn aan de binnenkant van de arm

Pijn rond de arm en rug nek.

Pijn aan de binnenkant van de arm die soms optreedt als het kogelgewricht niet goed functioneert.

Pijn aan de binnenkant van de arm die kan worden verlicht door u te verwonderen over de beelden in uw geest en onmiddellijk de spieren te ontspannen van de spieren in het gewricht die de pijn veroorzaken.

Pijn aan de binnenkant van de arm Soms blijkt pijn aan de binnenkant van de arm veroorzaakt te worden door een trauma van interne functies zoals bloeddruk of hartslag. Kan craniosacraal therapie verband houden met deze pijn?

Ja. Myja darmpijn is van zowel de inwendige als de uitwendige gevolgen van gewrichtsslijtage, en pijn in en bij de gewrichten die zijn aangetast met de ondraaglijke pijn.

Welke methode wordt gebruikt om de aangetaste gewrichten te behandelen?

De traditionele manier om een gewricht te behandelen is het schuren van het gewricht totdat al het zichtbare bijtende slijm is verwijderd en vervolgens een niet-klevende pleister op het gewricht te plakken totdat het geen pijn meer doet. Men heeft zich vaak op deze aanpak beroepen, die alleen maar de open stroom van het gewrichtsslijm afsnijdt en het gewricht doordringt tot het punt bereikt is dat de spieren werkelijk zacht worden. De pijn is er nog steeds, maar zal geleidelijk verdwijnen na ongeveer een maand wanneer het geconditioneerde gewricht geen vergeleken vloeistof meer in zich heeft waar stoffen uit de winkel geen toegang toe hebben.

Interne massage. Deze techniek kan ook geplaatst worden waar de pijn zich vormt en maakt het mogelijk de effleurage in de diepte voort te zetten. Gewoonlijk wordt de handpalm op het epic hout geplaatst. De massage activeert fysiologische functies die los staan van de pijn en er los van komen te staan. Pijnloze pezen worden tijdens de massage gemakkelijker ontspannen.

Er is ook een nieuwe techniek ontwikkeld, die ik in een eerder artikel heb beschreven.