Hoe werkt hypnotherapie?

Vrouw, Welzijn, Spa, Ontspanning

Hoe helpt hypnotherapie bij de inidepressieve werking?

Door hypnose worden de ‘remmers’ die in de antidepressiva zitten omgezet in ‘opioïde peptide’ en deze zijn gemakkelijk beschikbaar in het lichaam. Het omzettingsproces is afhankelijk van een bepaalde DNA-sequentie die in de patiënt aanwezig is. Dit DNA-gebied staat bekend als het PgR-1-gen.

Zodra de DNA-regio is veranderd, werken de vroegere antidepressiva op het remmende systeem en werken effectief. Veel depressieve mensen schijnen vrij snel te herstellen. Hypnotherapie helpt bij het veranderen van negatieve zienswijzen in positieve.

De succesvolle afronding van een cliënt gemotiveerde hypnotherapie maakt ons trots! Het helpt niet alleen de patiënt te verlossen van de spanning van de depressie, maar verandert ook de klemtoon van het denken. Zowel de patiënt als de therapeut zijn gemotiveerd om te werken aan het veranderen van negatieve gedachten naar positieve gedachten.

Als uw depressie griepachtige symptomen heeft, kan hypnotherapie nuttig zijn. Maar het is vreemd dat griepverschijnselen vaak op een depressie lijken.Om dit te begrijpen is het belangrijk te weten dat griepverschijnselen, ook wel bekend als virusziekte, dezelfde symptomen kunnen hebben als een depressie. Het verschil zit echter in het tijdstip van begin en de duur, en ook de plaats van de symptomen.

Er is een zeer lange lijst van neurotransmitters of chemische stoffen in de hersenen die door antidepressiva kunnen worden beïnvloed. Daaronder zijn dopamine, acetylcholine, noradrenaline en serotonine. De meeste depressieve mensen hebben lage niveaus van deze specifieke neurotransmitters. Maar deze geneesmiddelen kunnen nuttiger zijn bij patiënten met een meer uitgebreide depressie.

Lage niveaus van acetylcholine kunnen de symptomen van depressie nabootsen. Acetylcholine is een neurotransmitter die de activiteiten van neuronen regelt, en is aanwezig in de meeste cellen van ons zenuwstelsel en onze hersenen. Een tekort aan deze neurotransmitter kan een depressie veroorzaken.

Lage niveaus van noradrenaline en serotonine kunnen depressie veroorzaken, omdat deze neurotransmitters direct betrokken zijn bij de overdracht van berichten tussen zenuwcellen. Van serotonine is bekend dat het de niveaus van stresshormonen verlaagt, wat ook een bekende oorzaak van depressie is.   CVRM

PCA of polycyclische aromatische koolwaterstoffen is een klasse van organische moleculen die als antioxidant fungeren. Overmatige blootstelling aan PCA kan leiden tot depressie. PCA is echter aanwezig in veel milieugebieden en producten die we regelmatig gebruiken, zoals tapijten, verf, vernis, conserveringsmiddelen. Daarom moeten stappen worden ondernomen om de hoeveelheid PCA in deze gebieden te verminderen, om te voorkomen dat lage PCA-niveaus bijdragen tot de depressieve stoornissen in onze bevolking.

Preventie van PCA moet een belangrijke zorg zijn van degenen die aan het publiek verkopen. Er zijn veel milieugebieden die PCA-vrij kunnen zijn, waaronder zonnebank, maïszetmeel, bieten, avocado’s, vitamine E, bessenpitten, kikkererwten en munt. De minder of minder voor de hand liggende factoren in een veld van biologische of plantaardige producten die PCA-vrij zijn, zijn kersenproducten, maïsproducten, bieten en avocado’s. Bij enkele daarvan worden de zaden opzettelijk geplant op plaatsen waar af en toe vogels rondscharrelen, en maïsprodukten zijn vaak beplakt met een bericht waarin wordt gevraagd elke zak meststof te gebruiken om de verspreiding van het dodelijke weefsel tegen te gaan.

Er zijn ook veel geneesmiddelen op recept die PCA-vrij zijn, waaronder penicilline, sulfa-antibiotica, prednison, mometasone en pregabaline. Preventie van PCA vereist ook dat iedereen zorgt voor de schade die hij toebrengt aan het milieu, zoals het afvegen van computertoetsenborden en deurknoppen na elk gebruik, en het op de juiste manier weggooien van overtollige en gevaarlijke chemicaliën.

Symptomen van depressie kunnen worden verlicht met een effectieve behandeling van depressie, het gebruik van antidepressiva en het beperken van het gebruik van cafeïne en alcohol. Er is een breed scala aan kruidenverbindingen die kunnen helpen bij het verminderen van stemmingsstoornissen, en het gebruik van kruiden bij de behandeling van de talloze ziekten die een bron van depressie kunnen zijn. Depressie kruidenbehandelingen en depressie kruidenremedies kunnen bijzonder nuttig zijn bij het verminderen van de negatieve effecten van het post stress syndroom, en bij het helpen van het proces van depressie genezen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)