Koud Water Therapie

Massage, Therapeut, Vrouw

De mulum combinatie van uw keuze.

Marteling

Marteling is een variëteit van verdichting. Het is een methode om controle te krijgen over barre omstandigheden met behulp van technieken die gebaseerd zijn op druk en pijntolerantie. De theorie van foltering is afgeleid van het feit dat de mens niet in staat is hogere niveaus van gevoeligheid te bereiken wanneer hij met pijn wordt geconfronteerd.

Daarom zal bij massage van hoge kwaliteit meestal gebruik worden gemaakt van koudwatertherapie (dit is de theorie achter de therapeutische ligstoelen), massage met verwarmde olie, of andere methoden die gebaseerd zijn op bevriezingsondersteuning boven pijntolerantie en ontsteking. Je kunt het voldoende relateren aan welke methoden als “marteling” gelden.

Ook het gebruik van een kert hoed verwezis (een koudwatertherapie) levert een hoog comfort op. Afhankelijk van de temperatuur (80 ° C) kan dit gedurende lange perioden ononderbroken worden gedaan. Het is een goede oefening die tijd vergt en regelmatig kan worden toegepast. Het is warm water dat moeilijk aanvoelt en misschien niet comfortabel is voor langere periodes. Alleen uw keuze van het comfortniveau is van belang als u na een zware dag naar bed moet.

toelaatbaar temperatuurbereik

Aangezien gewone koudwatertherapie een minimaal psychologisch comfort biedt (het is moeilijk om te ontspannen) is het niet meer dan normaal dat veel mensen ervoor kiezen deze methode te gebruiken om een minimaal ongemak te veroorzaken tijdens koude winternachten wanneer de temperatuur onder nul graden Celsius daalt. Dit is ook de reden waarom veel mensen gebruik maken van een kert decorwokent (koud water massage) om te ontspannen en zich behaaglijk te voelen. Op een vergelijkbare manier kan het gebruikt worden om de spieren en gewrichten te ontspannen. Het koude water is niet aangenaam voor de huid. Het zit onder de huid.

Er is ook een gedeelte training en theorie achter het verdragen van pijn bij regelmatig koud douchen. Dit gebeurt omdat het lichaam niet is voorbereid op het ongemak. Tegelijkertijd lijden veel mensen aan veel verschillende soorten pijn. Een koude douche doet de pijn niet verdwijnen. Het zorgt ervoor dat de pijn blijft.

Een warme douche verlicht wel enige mate van pijn doordat het bloed circuleert naar het getroffen gebied terwijl het lichaam zijn eigen warmte afgeeft. Het is een soort fysiotherapie die het lichaam helpt bij het zelfgenezingsproces. Er zijn veel andere manieren om uw pijn te verminderen door uw temperatuur te verhogen. Als u het wilt doen, zijn ze beschikbaar voor u. Het lichaam heeft slechts een langzame en gestage verhoging van de lichaamstemperatuur nodig. Uw hoofd zal als eerste de verschillende veranderingen voelen. Als je wilt ontspannen, moet je heel gevoelig zijn voor je lichaam. Het is belangrijk voor uw welzijn als uw handen en armen comfortabel en ontspannen aanvoelen wanneer u koudwatertherapie gaat gebruiken om pijn te verlichten.

Dosering

Een kert hoed verwezide heeft een duidelijk omschreven dosis voor u om te kopen. Ten eerste is koudwatertherapie in het algemeen geïndiceerd voor mensen met artritis, reuma, en meervoudige progressieve� ziekten (bijvoorbeeld) in het algemeen. Het wordt aanbevolen om te gebruiken voor mensen ouder dan vijfendertig jaar. Het wordt ook aanbevolen voor alle anderen. Koudwatertherapie is over het algemeen veilig voor iedereen, het wordt alleen een gezondheidsprobleem voor diegenen die er gevoeliger voor zijn.

Een stof genaamd koudwateroplossing speelt een rol in het product. Het is mogelijk dat de koudwateroplossing datgene is wat de koudwatertherapie aan het lichaam levert. Wat is precies koud water oplossing? Het is meer specifiek.

Het proces verschilt afhankelijk van het soort pijn dat u heeft. Om de vraag te beantwoorden wanneer koudwatertherapie aan te raden is, moet u weten welke pijn u heeft. Koudwatertherapie is het meest effectief wanneer het koude water 15 minuten voor de behandeling wordt aangebracht. Het is echter belangrijk om het koude water niet onmiddellijk te gebruiken.

De dosering wordt meestal toegepast in liters koud water. Afhankelijk van de mate van de kou kan de dosering verschillen. In het algemeen kunt u na 15 minuten de koudwaterspanning 10 maal verhogen. Maar de doeltreffendheid is niet mogelijk als het koude water onmiddellijk wordt toegepast. De omgeving is een factor in hoe lang de behandeling moet worden toegepast. Afhankelijk van de temperatuur moeten sommige koudwateroplossingen langer worden toegepast dan andere. In bijna alle gevallen is 10 tot 15 minuten voldoende. Zodra de toegewezen tijd is verstreken, laat u het koude water langzaam stromen. Dan, dan kunt u beginnen. toepassen. de mate verhoogde druk moet worden verlaagd over de spanning. De spanning gedurende vijftien minuten en de volgende 15 minuten en herhaal. Burn out coach Apeldoorn

Na tien minuten, herhaalt u de temperatuur moet weer terug voor nog eens tien minuten en dan kunt u verder. gaan. Over het algemeen, zou het vrij snel moeten gaan.

Nadat het koude water 20 minuten heeft gestaan, moet de druk een standje hoger worden gezet.