The Importance of Performance Training

portrait of coach crouching on soccer field - coach stockfoto's en -beelden

Laten we nu bevestigen dat we het hebben gehad over de gewenste datum en nagaan of er die dag sportevenementen of feestdagen plaatsvinden.

Feestdagen hebben niet altijd een duidelijk effect op de gezondheid van de atleten, aangezien de meesten van hen zich bewust zijn van de problemen die ermee samenhangen en er toch naar streven om hun beste prestatie te leveren.

In het geval van jonge atleten, met name degenen die net beginnen snel vorm te krijgen, kunnen deze feestdagen problemen veroorzaken. Stel je een groep jongeren voor die allemaal "te gretig" zijn en uiteindelijk zelf "overtraind" raken. Dit zal meer dan waarschijnlijk eindigen in tranen en breuken en/of erger.

Maar hier is de kans dat een atleet kampeert in een sportschool, zijn/haar eigen grenzen verlegt en tempo krijgt door een nogal vervelende instructeur. Hetzelfde kan gebeuren met elke atleet die zichzelf onder druk zet om bovengemiddeld te presteren, wat zeker niet het gewenste resultaat is.

Wat er uiteindelijk gebeurt, is dat de atleet sneller rent, maar de fysieke fitheidstest niet doorstaat, en uiteindelijk slechter gaat presteren. Het goede nieuws is dat er een eenvoudige oplossing voor dit probleem is. Er is een gemakkelijke oplossing om "te snel" en "onder kracht" te worden. Het heeft te maken met kracht, techniek en balans.

Iedereen kan technisch verantwoorde blokkades en vorderingen uitvoeren, zowel in de sportschool als buiten. Het grote probleem dat begint met techniek, is hoe het lichaam zichzelf positioneert tijdens het uitvoeren van bewegingen. Dus om de gewenste prestatiedoelen te krijgen, moet men de juiste technische posities bepalen.

Een ander belangrijk punt dat essentieel is voor positionering en prestaties, is balans. AFAIK, deze problemen kunnen meestal achteraf worden opgelost. Maar een onmiddellijke focus op balansoefeningen tijdens het uitvoeren van een vaardigheid kan een enorm verschil maken.

In het bovenstaande voorbeeld was de atleet gepositioneerd om zichzelf te "overbelasten", en zijn houding was dat hij moest proberen de vaardigheid twee seconden sneller te voltooien. Dit zorgde op zijn beurt voor een onbalans in zijn lichaam en vaardigheid.

Evenwicht kan ook worden beïnvloed als een vloeistofdynamische gebeurtenis zoals een springtouw of een plyometrische gebeurtenis in de buurt plaatsvindt. In dit geval zal de atleet worden verplaatst, wat resulteert in een onmiddellijke verandering van positie. Pogingen om de onbalans te corrigeren, kunnen niet succesvol zijn vanwege de grote negatieve resulterende kracht op de balans.

Dus techniek en balans zijn kernelementen van prestatie. Laten we deze nu vergelijken met de elementen kracht, techniek en balans.

Technique in this case means simply picking a proper position and performing it with correct technique. In this particular instance,technique wasto pick the leg closest to the eccentric condition and simply lift it. Technique is important because it allows the freedom of movement, and places less stress on joints.

Balance, on the other hand, is when all parts of your body are in optimal coordination and control. If there is a loss of balance, oftentimes there is loss of performance. For example, in poorly timed sets, orilles and trapezius muscles, or a lack of balance in the feet placing excessive stress on certain joints.

Again, technique and balance are core elements to performance. Now let's compare these to the elements of strength, technique and balance.

Strength means effectively controlling the range of movement, or the force, that you can produce to produce a specific movement or function. It means doing what is necessary to achieve a goal. It means choosing the right exercise, movement or function to achieve your goal.

Techniek is ook belangrijk voor de prestaties. Om een ​​beweging goed uit te voeren, moet je het juiste gevoel hebben om een ​​bepaald gewicht op de juiste manier op te tillen, of een bepaald ledemaat te bewegen binnen een bepaalde hoeveelheid beweging.

Maar wat al deze definities gemeen hebben, is dat het niet alleen effectief is in het gewenste resultaat, waardoor het belang van het werktuig alleen wordt weggenomen. Bij het implementeren van een doel is het absoluut noodzakelijk dat de persoon naast de methode, begrijpt wat de persoon wilde bereiken en de juiste middelen om het te bereiken.

De belangrijkste vraag is nu: hoe hebben deze elementen van anijs over prestaties je leven verbeterd?